Regulier onderhoud

Airco onderhoud

Airco

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt ook dat u als bestuurder fris achter het stuur zit.

 

Vullen

Zomers blijft uw auto koel, ’s winters houdt de combinatie van airco en verwarming autoruiten condensvrij. Om zeker te weten dat uw airco goed functioneert, is tijdig controleren en jaarlijkse service aan te bevelen. Elke auto met airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij van Remada adviseren de airco in uw auto gemiddeld eens per 4 jaar te laten vullen. Hiermee zorgen wij er voor dat de koelcapaciteit van uw airco behouden blijft. Naast het vullen van uw airco, wordt ook het regelmatig (eens in de 2 jaar) reinigen van uw airco aanbevolen.

 

Een airco voert via een stelsel van fijne leidingen lucht aan, die is afgekoeld door het airco koudemiddel. In de leidingen kunnen zich bacteriën en schimmels vastzetten, zeker bij onregelmatig gebruik van de airco. Gevolg: onaangename geurtjes en een slechte luchtkwaliteit.

 

Reinigen

De leidingen worden bij het reinigen deskundig gereinigd. Na de reinigingsbeurt van uw airco krijgen schimmels en bacteriën minder kans. Dat is niet alleen een suk frisser maar ook beter voor uw gezondheid!

snap-on diagnose center

 

Nemada Auto Service Center | Ellerweg 24 | 6037 RS Kelpen-Oler

M 06-53937960 | T 0495-652104 | F 0495-652311 | E info@nemada.com

 

Openingstijden

Ma t/m vrij: van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00 uur.

Za: enkel op afspraak.

Vakantie 24 juli t/m 15 augustus.